ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον όμιλο μας το  4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστής Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Σαλαμίνα

Ο όμιλος μας συμμετείχε με μια ομάδα 22 Αθλητών/τριών και κατέκτησε πέντε μετάλλια 4 ασημένια στα ατομικά και 1 χάλκινο στα ομαδικά.

Ο Κωπηλατικός όμιλος Ελλάδος συμμετείχε στην Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης που φιλοξένησε ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης την Παρασκευή 28/6/19 και Σάββατο 29/6/19 στον κόλπο της Γέρας με 4 αθλητές σε τρία αγωνίσματα.

Λιόλιου Γαβριέλλα : 6η στον τελικό Α του αγωνίσματος Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων

Γιαννουλόπουλος Κ- Κανέλλος Ι : προκρίθηκαν στον τελικό Β του αγωνίσματος 2X Σκιφ αρχαρίων Πάιδων που όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών

Παπαντωνίου Αλέξανδρος : στο αγώνισμα Σκίφ Αρχαρίων Παίδων

Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας για την συμμετοχή και την αξιόλογη προσπάθεια

 

Επιτυχημένο αγωνιστικό «παρών» έδωσε ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος και στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας  “Πέτρος Λίτσας”  που διοργάνωσε την  Κυριακή  06/10/2019 με επιτυχία ο Ν.Ο..Π.Τ.  

Πιο αναλυτικά οι αθλητές μας είχαν τις παρακάτω διακρίσεις: :

Γιαννουλόπουλος Κωνσταντίνος και Κανέλλος Γιάννης 1η Θέση στο 2Χ Παίδων Ανάπτυξης

 

Γαβιώτη Μαργαρίτα 2η θέση στο 1Χ Κορασίδων

Βούρου Αικατερίνη  3η θέση στο 1Χ Κορασίδων
 

Κανέλλου Μαρία 5η θέση στο 1Χ Αρχαριων Κορασίδων 12

 

Χατζηρήγας Τάσος 2η θέση στο μαραθώνιο 5km Ανδρών

Γκόγκος Βασίλης 5η θέση στο 1Χ μαραθωνιο 5km Ανδρών

 

Παυλάτου Αναστασία  2η θέση στο μαραθώνιο 5km Γυναικών

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

 

 

 

 

Ο Κωπηλατικός όμιλος Ελλάδος συμμετείχε στους Αγώνες Παράκτιας κωπηλασίας που διοργάνωσε ο ΟΦΘ στην θεσσαλονίκη την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 με την Παυλάτου Αναστασία η οποία κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ELITE C1XW. Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας

Επιτυχημένο αγωνιστικό «παρών» έδωσε ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος  στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας  “Σαλαμίνεια 2019”  που διοργάνωσε την  Κυριακή  29/9/2019 με επιτυχία ο Ν.Α.Ο.Σ.  

Πιο αναλυτικά οι αθλητές μας είχαν τις παρακάτω διακρίσεις: :
1X ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Γαβιώτη Μαργαρίτα 1η θέση
1Χ ΚΟΡΑΣΊΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Λιόλιου Γαβριέλα  1η  θέση

1Χ ΠΑΙΔΩΝ Κουμβούτης Παναγιώτης 3η ΘΕΣΗ

1Χ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κανέλλος Ιωάννης 3η ΘΕΣΗ

Ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος συμμετείχε στο 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας ΕΝ/ΑΓ (Α΄Φάση)  που έγινε στον Σχινιά το διάστημα 2-5 Μαϊου 2019 με 7 Αθλητές/τριες σε πέντε αγωνίσματα. Κατέλαβε την 18η θέση από τα 27 συνολικά σωματεία που συμμετείχαν και συγκεκριμένα:

4η θέση 2Χ νεανίδων Βούρου- Γαβιώτη
6η θέση 1Χ LW Παυλάτου Αναστασία
9η θέση 2Χ Ανδρών Ηλιόπουλος-Φάππας
10η θέση 2Χ Εφήβων Κουμβούτης-Ιορδανίδης
12η θέση 1Χ Γυναικών Παυλάτου Αναστασία
Συγχαρητήρια σε όλους για την τεράστια προσπάθεια τους !!!!!!!

O Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος συμμετείχε στη Β’ φάση του 85ου Πανελληνίου πρωταθλήματος  το οποίο φιλοξενήθηκε στη λίμνη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 20-21/7 με τέσσερις αθλητές/τριες.  Τα κορίτσια μας, Κατερίνα-Ρόζα Βούρου Σύριγγα και Μαργαρίτα Γαβιώτη κατέκτησαν την δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος του διπλού σκιφ κορασίδων (2x), ανεβαίνοντας στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου🥈...
Το αργυρό μετάλλιο δικαίωσε τις προσδοκίες προπονητών, παραγόντων και συναθλητών, που τα κορίτσια είχαν δημιουργήσει με τη συστηματική δουλειά τους όλη τη χρονιά, καθώς και με την τέταρτη θέση στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος στο Σχινιά, συναγωνιζόμενες αθλήτριες της μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας. Μάλιστα ο χρόνος που κατέγραψαν (7:55:81!) στον τελικό της Κυριακής,21/7, σε πρωταθλήματα προηγούμενων ετών θα τους εξασφάλιζε με ευκολία την πρώτη θέση 🏆🥇! Ο ομιλός μας συγχαίρει επίσης και τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και του Αιόλου Μυτιλήνης, που κατέλαβαν την πρώτη 🥇 και την τρίτη θέση 🥉 αντίστοιχα -στο ίδιο αγώνισμα.
Τέλος, οι αθλητές μας, Μάριος Ιορδανίδης και Παναγιώτης Κομβούτης έπεσαν στη μάχη του παραδοσιακά πολύ ανταγωνιστικού αγωνίσματος του μόνου σκιφ (1x) των Παίδων! Ωστόσο, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, με αποτέλεμα να μην προκριθούν στην τελική δωδεκάδα.
Την αποστολή του ομίλου μας συνόδευσαν οι προπονήτριες Σεβαστή Λάιλ και Νατασα Παυλάτου, μέλη του ΔΣ, μικρότεροι και μεγαλύτεροι αθλητές, φίλοι, καθώς και οι γονείς των αθλητών!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη σας! 🚣‍♀️🚣‍♂️🏅❤️💙

 

Δύο χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και ένα χάλκινο και συνολικά 10 δυνατές συμμετοχές ήταν η συγκομιδή των κυανοκόκκινων  κουπιών την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στους Διασυλλογικούς Αγώνες «Παύλος Δαμαλάς» που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερετών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com