ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιτυχημένο αγωνιστικό «παρών» έδωσε ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος  στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας  “Σαλαμίνεια 2019”  που διοργάνωσε την  Κυριακή  29/9/2019 με επιτυχία ο Ν.Α.Ο.Σ.  

Πιο αναλυτικά οι αθλητές μας είχαν τις παρακάτω διακρίσεις: :
1X ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Γαβιώτη Μαργαρίτα 1η θέση
1Χ ΚΟΡΑΣΊΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Λιόλιου Γαβριέλα  1η  θέση

1Χ ΠΑΙΔΩΝ Κουμβούτης Παναγιώτης 3η ΘΕΣΗ

1Χ ΠΑΙΔΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κανέλλος Ιωάννης 3η ΘΕΣΗ

Ο όμιλος Γιαννιτσών, ο οποίος και διατηρεί τις εγκαταστάσεις του στον ποταμό Λουδία, διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 27 Οκτώβρη, διασυλλογικούς αγώνες "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ καπ. ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ " με ιδιαίτερη ανταπόκριση από το σύνολο τον συλλόγων της Βορείου Ελλάδας. Ο ΚΟΕ έδωσε το παρόν και με μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων απέσπασε μια πρώτη, μια δεύτερη και τρεις τρίτες θέσεις.

Δύο χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια και ένα χάλκινο και συνολικά 10 δυνατές συμμετοχές ήταν η συγκομιδή των κυανοκόκκινων  κουπιών την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στους Διασυλλογικούς Αγώνες «Παύλος Δαμαλάς» που διοργάνωσε ο Όμιλος Ερετών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Την Κυριακή 10/6/2018  ο Κωπηλατικός όμιλος Ελλάδας συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες του Ν.Α.Ο.Σαλαμίνας με έξι αθλητές.

Χρυσό μετάλιο:   Λιόλου Γαβριέλλα

Ασημένιο μετάλιο : Γαβιώτη Μαργαρίτα

Χάλκινο μετάλιο : Κανέλλος Ιωάννης

   

Επιτυχημένο αγωνιστικό «παρών» στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας  “Δημήτρης Μούγιος 2019”  που διοργάνωσε την  Κυριακή  24/03/2019 ο Ν.Ο.Π.Τ.  έδωσε ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος .

Την Κυριακή 24/6/2018  ο Κωπηλατικός όμιλος Ελλάδος συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες του Ν.Α.Π.Σ.Μ Αίολος με 6 αθλητές σε έξι αγωνίσματα.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com