ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο όμιλος Γιαννιτσών, ο οποίος και διατηρεί τις εγκαταστάσεις του στον ποταμό Λουδία, διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 27 Οκτώβρη, διασυλλογικούς αγώνες "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ καπ. ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ " με ιδιαίτερη ανταπόκριση από το σύνολο τον συλλόγων της Βορείου Ελλάδας. Ο ΚΟΕ έδωσε το παρόν και με μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων απέσπασε μια πρώτη, μια δεύτερη και τρεις τρίτες θέσεις.

Ειδικότερα στο αγώνισμα του σκίφ αρχαρίων κορασίδων (2006) η Γαβριέλα Λιόλιου  κατέκτησε την πρώτη θέση,
Η Μαργαρίτα Γαβιώτη στην κατηγορία κορασίδων ανάπτυξης ( 2005-2004) κατετάγη δεύτερη, 
Ακόμη ο Μάριος Ιορδανίδης  στο αγώνισμα σκίφ παίδων ανάπτυξης επέστρεψε στην Αθήνα με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του και μια πολύτιμη εμπειρία, παρακαταθήκη για το μέλλον.
Επίσης η Κατερίνα Βούρου στην κατηγορία Νεανίδων βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο βάθρο, πέρνοντας την τρίτη θέση. Τέλος στο διπλό σκίφ, το πλήρωμα του Κωνσταντίνου Γιαννουλόπουλου και του βενιαμίν της ομάδας Γιάννη Κανέλου στην κατηγορία των παίδων ανάπτυξη έστειλε ηχηρό μήνυμα στα αντίπαλα πληρώματα, καθώς -αν και οι μικρότεροι στην κατηγορία τους- κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο. Παράλληλα στο ίδιο αγώνισμα, της κατηγορίας των παίδων (2003-2002) ελπιδοφόρος ήταν η παρουσία των αθλητών μας, Παναγιώτη Κομβούτη και Κωνσταντίνου Κατσαρέα, οι οποίοι παρά τον μικρό χρόνο συνύπαρξης τους ως πλήρωμα, κατάφεραν  να συνεργαστούν και να καταλάβουν την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη. Να σημειωθεί και συμμετοχή του Γιάννη Ιορδανίδη στο σκίφ παίδων, η οποία έδωσε πολύ χαρά στα μέλη του ομίλου, καθώς ο αθλητής παρόλη την σημαντική αποχή του  από το κουπί, απέδειξε το πάθος του για το άθλημα κάνοντας μια πολύ καλή κούρσα...

Η εμπερία των αγώνων, αλλά και της  προπόνησης, από το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς των αθλητών και των μελών του ΚΟΕ.

 

Συντάκτης  άρθρου :  Κωνσταντίνος Κατσαρέας

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com